Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Expositie Mijmeringen

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Natur und Kultur Park Vijversburg, Tytsjerk

Zondag 28 januari start de expositie “Mijmeringen”. Tien studenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving van NHL hebben de afgelopen studieperiode nagedacht over verschillende levensvragen.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Vanaf zondag 28 januari exposeren tien studenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving van NHL in en om Villa Vijversburg. 

Deze derdejaars studenten hebben de afgelopen studieperiode nagedacht over verschillende vragen zoals: wie ben ik, welke angsten zijn er, welke reis maak je door het onbewuste, wat zie als je naar je omgeving kijkt en welke verbindingen zijn er tussen de mensen? De vertaling van hun gedachten presenteren de studenten in de vorm van de expositie “Mijmeringen” met tien zeer uiteenlopende werken. Van een schilderij tot een film, van muziek tot een installatiekunstwerk. De werken staan opgesteld in de theesalon, op de eerste verdieping van de Villa, in en naast het Paviljoen en in het theekoepeltje.

De expositieruimtes zijn geopend op elke zondag én in de voorjaarsvakantie vanaf woensdag tot en met zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Wanneer:
t/m 25 februari
Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse