Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Kerstconcert Balk

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Balk

Zaterdag 9 december klinkt er volop kerstmuziek in de Paadwizer. Streekharmonie Concordia uit Balk onder leiding van Arjen Steur geeft dan haar kerstconcert.

Een deel van het concert wordt voor rekening genomen door New Creation Gospel Choir & Band uit Joure. Het gospelkoor bestaat uit een 30-tal zangers en een 4-man sterke begeleidingsband. Het geheel staat onder leiding van Marco Hoorn. Het repertoire van New Creation is afwisselend Nederlands- en Engelstalig.

Het concert zal bestaan uit een mix van bekende en minder bekende kerstmuziek. Het orkest en koor zullen afwisselend en gezamenlijk optreden. Aan samenzang met het publiek is gedacht door een aantal traditionele kerstliederen op het programma te zetten. Om vooraf al in de kerststemming te komen wordt u bij aankomst muzikaal verwelkomt door de samenspeelgroep Gaasterlân.

Het concert is in De Paadwizer, Siemen de Jongstrjitte 2 in Balk. Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Concordia en Het Geschenkenhuis (van Swinderenstraat 30 in Balk). Ook kunnen de kaarten digitaal besteld worden via onze website www.concordiabalk.nl. De kaarten kosten € 10,00 per stuk. Voor de jeugd t/m 12 jaar is de toegang gratis (kaart verplicht).

Wanneer:
t/m 9 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Kerstconcert Balk

Siemen de Jongstrjitte 2
8561 DP Balk
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse