Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Sweet Judy Blue

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Lewinski/Barry kookt, Sneek

Sweet Judy Blue, een eerbetoon aan het muzikale trio Crosby, Stills & Nash staat op 22 maart in de spotlight bij Lewinski.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Er zijn weinig andere bands zoals Crosby, Stills & Nash die een grote stempel drukte op meerstemmige popmuziek. Toen de Utrechtse singer-songwriters Gilrdor van Beers, Eric Kerns (VS) en Richard Cejar (VK) voor het eerst samen zongen, ontstond er een Eurekamoment vergelijkbaar met dat van Crosby, Stills & Nash in de jaren 60. 

Sweet Judy Blue is dan ook ontstaan vanuit de liefde en bewondering voor Crosby, Stills & Nash en hun tijdloze muziek. Er zijn opmerkelijke gelijkenissen tussen de twee trio's, zoals de hoge stem van Graham Nash die wordt nagebootst door de Britse tenor van Cejer. Amerikaanse folk rock veteraan Erick Kens kan met volle overtuiging Crosby's 'Almost Cut My Hair' zingen, terwijl Gildor's gitaarwerk en rauwe zang een mooi eerbetoon zijn aan Stephen Stills. 

Geïnteresseerd in een maaltijd vooraf? Dat kan! De deur gaat dan open vanaf 18:00 en de keuken is geopend tot 19:30. Als je specifieke dieetwensen en/of allergieën heeft, kan je dit vooraf aangeven bij Lewinski. 

Wanneer:
t/m 22 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Sweet Judy Blue
Lewinski/Barry kookt

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse