Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Percossa: Let me in - Let me out

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Theater Sneek, Sneek

Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater is wat u voor uw kiezen krijgt tijdens de nieuwste voorstelling van Percossa.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

De band, die is uitgeroepen tot de beste slagwerkgroep van de Benelux in 2022, bestaat uit vier mannen. Zij nemen u mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts.

Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine kamer?
‘Let me In – Let me out’ vertelt het verhaal van vier mannen die al jaren als broeders over de wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. De rauwheid van vier drummers, de kwetsbaarheid van vier romantici en de eenheid van vier broeders die samen zijn gaan vallen met hun eigen toneelgrappen. Vastzittend in dit bestaan proberen ze manieren te bedenken om uit de routine te breken. De een door de deur in te beuken en de ander door te zoeken naar een magische uitgang via een van de keukenkastjes. Maar wat ze ook proberen, ze worden steeds weer meegezogen door de onbedwingbare drang om muziek te maken met alles wat er voorhanden is. Tot de voordeur ineens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen. Maar zijn ze klaar voor het onbekende?

Wanneer:
t/m 8 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 29,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Percossa: Let me in - Let me out
Theater Sneek

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse