Herberg de Waard van Ternaard is ontworpen en ingericht door meubelontwerpers Pilat & Pilat. U vindt hier aangename rust die perfect aansluit bij de heldere eenvoud en ambacht die zowel het interieur als de keuken uitstralen.

In onze keuken word zoveel mogelijk gebruik gemaakt van specifieke producten uit onze regio; deze worden op een ambachtelijke manier bereid. Zo bakken wij onder andere ons eigen brood met meel van de molen uit Birdaard en wordt er dagelijks verse vis ingekocht bij “De Goede Vissers” in Lauwersoog; vleeswaren worden gehaald bij de ambachtelijke slager uit Ternaard (in 2009 verkozen tot beste slagerij van Nederland). Tevens werken wij nauw samen met agrariërs uit onze regio die bepaalde producten exclusief voor ons kweken. Op deze manier worden u eerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten voorgeschoteld. Sinds eind 2013 zijn wij als eerste bedrijf gecertificeerd als Fairtrade

Naa…

Lesen sie mehr

Herberg de Waard van Ternaard is ontworpen en ingericht door meubelontwerpers Pilat & Pilat. U vindt hier aangename rust die perfect aansluit bij de heldere eenvoud en ambacht die zowel het interieur als de keuken uitstralen.

In onze keuken word zoveel mogelijk gebruik gemaakt van specifieke producten uit onze regio; deze worden op een ambachtelijke manier bereid. Zo bakken wij onder andere ons eigen brood met meel van de molen uit Birdaard en wordt er dagelijks verse vis ingekocht bij “De Goede Vissers” in Lauwersoog; vleeswaren worden gehaald bij de ambachtelijke slager uit Ternaard (in 2009 verkozen tot beste slagerij van Nederland). Tevens werken wij nauw samen met agrariërs uit onze regio die bepaalde producten exclusief voor ons kweken. Op deze manier worden u eerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten voorgeschoteld. Sinds eind 2013 zijn wij als eerste bedrijf gecertificeerd als Fairtrade

Naast een uitstekend restaurant beschikken wij ook over vijf ruime hotelkamers en twee afsluitbare ruimes, welke uitermate geschikt zijn voor zakenlunches, (directie-) vergaderingen of (product-) presentaties.

Wij zijn aangesloten bij Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband van 12 restaurants in de provincie Fryslân. Die als doel hebben het promoten van het Fries culinair erfgoed

Weniger lesen

Öffnungszeiten

  • jeden Montaggeschlossen
  • jeden Dienstaggeschlossen
  • jeden Mittwochvon 12:00 bis 20:00
  • jeden Donnerstagvon 12:00 bis 20:00
  • jeden Freitagvon 12:00 bis 20:30
  • jeden Samstagvon 12:00 bis 20:30
  • jeden Sonntagvon 12:00 bis 20:00

Möchten Sie schon einmal einen Blick hineinwerfen

In der Nähe

Show Ergebnisse
Presenting Partners
Presenting Partners
Business Partners

Initiators