Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Another Now + Frontstreet + 3 Eyed Kids: Blegh to the future tour

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Hiphop en metal, beats en gitaren, dansen en headbangen; het wordt sowieos een unieke avond met deze drie bijzondere groepen en de Blegh to the Future Tour!

Another Now Another Now is een alternatieve metal band uit Eindhoven, geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en While She Sleeps. In juni bracht Another Now het debuutalbum OMNI uit. In het voorjaar van 2021 werd eerst enkele singles gepresenteerd die internationaal werden opgepakt door Rock Sound, KERRANG! Magazine, Distorted Sound en diverse Spotify’s editorial metalplaylists. De succesvolle release van de singles ‘Lotus/Echoes’ en ‘Shijima’ (2019), gecombineerd met hun energieke live set, resulteerde in een uitverkochte Melkweg-show als support voor Ice Nine Kills en spots op festivals als Jera On Air, Popronde en Submitfest. In 2020 werd de EP Distance uitgebracht en legde Another Now de basis voor hun debuutalbum met de release van single ‘Outflow’.

Frontstreet Frontstreet is een rap-metal band die eind 2015 is gevormd. In september 2017 kwam het debuutalbum Reality Check uit. Het vijftal werd al snel opgepikt door de media. Frontstreet heeft verschillende keren live in de studio bij 3FM gespeeld, is te zien geweest in het programma De Nachtmerrie Van… op NPO Zapp. De videoclip voor de single ‘Bad Habit’ was een aantal maanden te zien op MTV Brand New. Met bijna een miljoen plays is Frontstreet op Spotify ook niet onopgemerkt gebleven. Door alle media-aandacht zijn er diverse shows door het hele land gespeeld, waaronder voorprogramma's voor Limp Bizkit (officiële AFAS Live Aftershow), Crazy Town, Fleddy Melculy, Hacktivst, Dope D.O.D. en ook voor Hollywood Undead in een uitverkochte TivoliVredenburg Ronda-zaal.

3EyedKids Wat als metal harde seks zou hebben met hiphop? Of wat als Cardi B zwanger zou zijn van Rage Against The Machine? Raar, maar wij weten het antwoord al: Three-Eyed Kids. Ze zien er op het eerste gezicht onschuldig uit, maar ze breken de boel af. Hoe schattig ze ook lijken, hun eerste woordjes gaan al gelijk over hoe de wereld moet veranderen. Deze hardcore-metal-hiphop-kids gaan ons flink verrassen met een unieke sound en energieke liveshow die je dot denken aan bands als Fever333, $uicideboyS of Ghostmane.

Wanneer:
t/m 16 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-

Hier finden Sie Another Now + Frontstreet + 3 Eyed Kids: Blegh to the future tour
Poppodium Het Bolwerk

Adresse:
Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse