Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0
de

Creatieve workshop: Van niets naar iets

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

franeker

Ieder mens is van nature een kunstmaker . . . maar niet iedereen maakt een reis. In het atelier Novynu-Art maak je kennis met de uitspraak ‘van niets naar iets’. Je hoeft niet na te denken of je kunt tekenen of schilderen.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Het is zeker geen gebruikelijke workshop om te leren tekenen of schilderen. In dit atelier draait het om te ervaren wie je als kunstmaker bent. Niets moet, maar eigenlijk alles mag. En het feit dat je daar al even mee bezig bent, zet de ‘mens’ aan het denken.

Aan de andere kant zegt eigenaar Yvonne van der Graaf: “laat het denken los, maar pak de vrijheid van het ZIJN en geniet . . . zo creëer je zonder dat je het weet je eigen beeldtaal. Het is een ervaring voor jezelf om te bekijken of je een kunstrichting kunt ontdekken die daarna verder uitgediept kan gaan worden. Of je ervaart dat een kunstreis er gewoon niet voor je in zit. We hopen natuurlijk dat mijn woorden voldoende prikkels hebben gegeven om eens deze stap te maken. Elke stap is een goede stap ook al pakt die achteraf soms anders uit. Een goede zin met weinig gedachten is een uitstekende basis om je in te schrijven voor deze workshop.” 

Atelier: Novynu-Art, Harlingerweg 45, 8801 PA  Franeker
 Op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond in de periode van 1 november 2022 – 30 april 2023.
 Geef z.s.m. aan wanneer je zou kunnen. Er worden bij voorkeur groepjes van 4 personen gevormd.
 Inschrijven via email: info@novynu-art.nl
 € 25,- per persoon

Wanneer:
t/m 30 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 25,-

Hier finden Sie Creatieve workshop: Van niets naar iets

harlingerweg 45
franeker
Route planen

Zeige Suchergebnisse