Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Knock-Out

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Leeuwarden

Deze ode aan de actiefilm was een absolute hit in 2021 en is nu terug in het theater! In Knock-Out buitelen fysieke scènes over elkaar heen, als in een rollercoaster. De voorstelling zit vol acrobatische trucs en visuele effecten.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Deze ode aan de actiefilm was een absolute hit in 2021 en is nu terug in het theater! In Knock-Out buitelen fysieke scènes over elkaar heen, als in een rollercoaster. De voorstelling zit vol acrobatische trucs en visuele effecten. Het publiek krijgt geen tijd voor bezinning, zit zwetend op zijn stoel, met een verhoogde hartslag.

De klungelige en ietwat naïeve Larry en zijn ontevreden echtgenote worden gekidnapt. Zijn steenrijke vader krijgt het verzoek om een aanzienlijk bedrag te betalen voor hun vrijlating. Terwijl ze wachten op het losgeld, verschijnen er ongenode gasten aan de deur. De verwarring wordt steeds groter en iedereen raakt met iedereen in gevecht, in een ultieme poging het geld veilig te stellen.

Knock-Out is een fysieke komedie over hebzucht en gierigheid, geïnspireerd op de films van de Coen Brothers en Jackie Chan. Wees voorbereid op een ware rollercoaster!

Wanneer:
t/m 27 november 2022

Hier finden Sie Knock-Out

Adresse:
Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden
Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse