Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Ontbijttocht op de Friese meren

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Sail Events Friesland, Woudsend

De ochtenden op de Friese meren zijn betoverend mooi. Onder het genot van een kakelvers ontbijt, het geluid van de vroege vogels, de nevel over de Friese meren of een adembenemende zonsopkomst maakt de ochtendtocht de ideale start van uw dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Waarom zou u er dan niet eens iets extra bijzonders van maken? Stap aan boord op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch tijdens de ontbijttocht en ervaar de stilte van de Friese meren in de ochtendzon.

De ochtenden op de Friese meren zijn betoverend mooi!

Onder het genot van een kakelvers ontbijt, het geluid van de vroege vogels, de nevel over het meer of een prachtige zonsopkomst op onze luxueuze Lemsteraak de 'Blaauwe Walvisch' maakt de ontbijttocht de ideale start van uw dag!

De ontbijttocht op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Geen ochtend is gelijk, dat maakt de ontbijttocht iedere keer weer spannend! Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de ontbijttocht uniek voor dat moment! Met een kopje verse koffie in de hand kunt u met uw gezelschap genieten van het uitzicht op de Friese meren.

Hoe ziet onze ontbijttocht er uit?

8.00 Ontvangst aan boord met koffie en thee 8.15 Inschepen en uitleg door onze Friese schipper Cyrus 8.30 Afvaart 3-uur durende ontbijttocht over de Friese meren 11.45 Terugkomst in de haven 12.00 Afsluiten

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Tijdens of na de ontbijttocht kunnen wij een koffietafel, lunch, proeverij of borrel voor u verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons reserveringsformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Tip

De ontbijttocht is een echte aanrader als start van een familiedag, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding. Combineer de ontbijttochttocht met een koffietafel of lunch op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit. Varen jullie liever wat later? Bekijk dan onze middagtocht, namiddagtocht of avondtocht.

Algemene info

Vertrek: 8.00 uur Tijdsduur: 4 uur Kosten: 97,- per persoon (met een minimum van 5 personen, inclusief ontbijt) Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend Schoeisel: Gympen Kleding: Windjack Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten Wij volgen de richtlijnen van het RIVM

Twijfelt u of heeft u nog vragen, wij helpen u graag verder bel met: 0623284719 of mail naar: info@saileventsfriesland.nl

Wanneer:
t/m 1 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 97,- (voor groepen)

Hier finden Sie Ontbijttocht op de Friese meren
Sail Events Friesland

Adresse:
Woudsend
Vosseleane 15
8551 PX Woudsend
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse