Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0
de

Schiet de mooiste foto’s van stinzenplanten op Landgoed Martenastate (12+)

Koarnjum

Bij Cornjum staat Martenastate, een oude state waarin vroeger de adel leefde. Zij lieten vroeger stinzenplanten afkomstig uit het buitenland aanplanten rondom hun state om met de kleurenpracht van de planten indruk te maken op bezoekers. Tegenwoordig groeien...

Bij Cornjum staat Martenastate, een oude state waarin vroeger de adel leefde. Zij lieten vroeger stinzenplanten afkomstig uit het buitenland aanplanten rondom hun state om met de kleurenpracht van de planten indruk te maken op bezoekers. Tegenwoordig groeien er op oude terreinen van voormalige stinzen nog veel soorten stinzenplanten. En als die bloeien dan zijn ze een ware lust voor het oog. Deze prachtige stinzenflora is alleen in het voorjaar en de voorzomer te aanschouwen. Een enthousiaste begeleider van It Fryske Gea geeft je tijdens de wandeling door het prachtige park allerlei tips om zelf de mooiste foto’s te maken. Dus neem je fototoestel mee!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 6 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Schiet de mooiste foto’s van stinzenplanten op Landgoed Martenastate (12+)

Adresse:
De Wier 7
9056 PM Koarnjum
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse