Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0
de

Voorjaarswandeling door het eeuwenoude Rysterbosk

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Rijs

Op het eerste gezicht lijkt het bos nog dood. Maar dat is schijn: de kamperfoelie begint al uit te lopen en de knoppen van veel bomen krijgen al een blos op de wangen: het voorjaar is op komst! En anders verraden steeds meer vogels wel, dat er weer toegewerkt...

Op het eerste gezicht lijkt het bos nog dood. Maar dat is schijn: de kamperfoelie begint al uit te lopen en de knoppen van veel bomen krijgen al een blos op de wangen: het voorjaar is op komst! En anders verraden steeds meer vogels wel, dat er weer toegewerkt wordt naar de belangrijkste functie in de natuur: reproductie. Waar dient dit alles toe? Dieren dragen hun jong, maar niet lang meer. Vogels worden drukker, eerste nesten worden gebouwd. Samen proberen we tijdens deze excursiewandeling de veranderingen in het bos te ontdekken.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 8 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Voorjaarswandeling door het eeuwenoude Rysterbosk

Marderleane 2
8572 WG Rijs
Route planen

Zeige Suchergebnisse