Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Roofvissen in Franeker

Franeker

In Franeker stapt visgids Herman Schuurman op bij de presentator. Een visgids is een persoon die gasten mee neemt te vissen, en die niet alleen alle fijne kneepjes uit weet te leggen, maar die je ook nog eens een fantastische dag weet te geven.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

In Franeker stapt visgids Herman Schuurman op bij de presentator. Een visgids is een persoon die gasten mee neemt te vissen, en die niet alleen alle fijne kneepjes uit weet te leggen, maar die je ook nog eens een fantastische dag weet te geven. Er wordt gevist op roofvis! Vissen met tanden. Vissen die écht tegenstribbelen om gevangen te worden. Heerlijk met een bootje het water op en genieten van de drukte op het water.

Het van Harinxmakanaal is een kanaal dat pal langs Franeker loopt, en vol met roofvis zit! ’s Zomers ligt de roofvis vooral in dit kanaal, maar ’s winters trekken ze lekker de stad in, daar is het water dan namelijk warmer. Je kunt er dan ook monsters van snoeken en snoekbaarzen tegenkomen! Tijdens het vissen is het dus ’s zomers genieten van de drukte van de waterrecreatie en ’s winters genieten van de gezelligheid in het knusse stadje!

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Roofvissen in Franeker

Molenpolle
8801 Franeker
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse