Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

camping Simmerwille

Kollumerzwaag

Camping en heerlijke vakantieverblijven in het mooie Kollumerzwaag!

Kollumerzwaag een rustige en natuurrijke omgeving.

2pp Vakantiehuis:         Het huis biedt veel ruimte en is rustig gelegen op een camping in het Friese Wouden gebied.Het huis heeft een mix van moderne meubels met een vleugje uit grootmoederstijd. Er is vaste internet aansluiting en gratis WiFi. Er is een eigen buiten zitplaats zowel voor als achter het huis. Geen activiteiten op de camping georganiseerd. Natuurliefhebbers en mensen die van rust houden zijn hier welkom. Slechts op 22 km afstand van Leeuwarden, Culturele Hoofdstad 2018. Waddeneilanden prima bereikbaar.

3pp bungalow:               Relaxen en ontspannen in Friesland. Genieten van de rust en het geweldige groene landschap in de Friese Wouden. Kollumerzwaag is bij uitstek geschikt om te vertrekken voor wandel routes en ligt aan de route van het landelijke Fietsknooppunten netwerk. Dokkum en Leeuwarden liggen op korte rijafstand. Binnen een half uur bent u bij de haven naar Schiermonnikoog. 1 slaapkamer met 1pp-bed en 2-pp bed Gratis WiFi.

Bungalow verhuur 3 pp € 50,00 p/n all in
en Vakantiehuis verhuur (zeer ruim !!) 2 pp € 70,00 p/n all in
Beide accommodaties zijn rustig gelegen op een natuurrijke camping op de grens van de Friese Wouden. Geweldige fiets en wandel omgeving.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie camping Simmerwille

Bounswei 4
9298vh Kollumerzwaag
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse