Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Zeiltocht met de LE50 in de herfstvakantie

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Lemmer

Voeg deze bijzondere beleving toe aan jouw herfstvakantie! Maak een rondvaart met een Lemsteraak: de LE50. Leun achterover en ontspan terwijl de LE50 door het binnenwater van de Groote Brekken zeilt. Dat is genieten!

Ga jij mee met een zeiltochtje op deze unieke aak? De ervaren schippers en hun bemanning delen prachtige verhalen over het schip en de omgeving terwijl je meevaart. Vanuit Lemmer vertrekt deze om 13:00 uur vanaf de vaste ligplaats voor het standbeeld ‘De Fiskerman’ en de bank ‘steven LE50’ aan de Oudesluis (Kortestreek). Na ongeveer twee uur ben je weer terug in het centrum van Lemmer en heb je tijd genoeg om na te genieten van deze fijne zeilmiddag.

Reserveren is een must!
Reserveer wel je kaartjes, want er is een maximum van 12 deelnemers. Klik op de knop ‘Reserveer je kaartje’ en zet in de mail welke dag je wilt zeilen en met hoeveel deelnemers.

Nog een tweede vaart?
De rondvaart staat gepland van 13:00 uur tot 15:00 uur.
Alleen wanneer er dermate veel aanmelding is en de weersomstandigheden gunstig zijn, kan een tweede vaart worden gepland, die dan om 15:30 vertrekt vanaf de Kortestreek.
Vooralsnog boeken we eerst de 13:00 vaart vol.

De LE50 is één van de vele Lemsteraken die in Lemmer zijn gebouwd. De LE50 is een visserman-aak en is steeds in goede originele staat onderhouden. De stichting LE50 is trotse eigenaar en heeft als doel een stukje Lemster historie niet alleen maar in beeld te brengen, maar ook te laten ervaren hoe het is om met zo’n Lemsteraak (mee) te zeilen.

Wanneer:
t/m 21 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,50

Hier finden Sie Zeiltocht met de LE50 in de herfstvakantie

Adresse:
ligplaats LE50
Kortestreek
8531 JE Lemmer
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse