Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

The Crazy Rockers ft. Rinus Gerritsen en Erwin Java: Bas en Gitaardag

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

The Crazy Rockers worden geïntroduceerd door niemand minder dan muziekliefhebber, popprofessor en presentator van Top 2000 a Gogo: Leo Blokhuis! 

The Crazy Rockers


The Crazy Rockers uit Den Haag, een van de, of misschien wel de enige, overgebleven bands uit de naoorlogse Indo Rock periode. Samen met o.a. The Tielman Brothers en The Javalins waren zij de grondleggers van de Indische Rock ‘n Roll muziekstroming, die later door organisatoren werd omgedoopt tot Indo Rock. De band rondom de in Sneek woonachtige Woody Brunings neemt speciaal voor de Bas & Gitaardag twee top gastmuzikanten mee.  
Rinus Gerritsen 


Rinus Gerritsen is een man die weinig introductie nodig heeft. Samen met gitarist George Kooymans was hij de oprichter van de legendarische Nederlandse rockband Golden Earring en maakte tot aan de opheffing in 2021 deel uit van de groep. Naast muzikant is Rinus ook producer en werkte hij in deze rol onder andere samen met Triggerfinger. 

 
Erwin Java 


Gitarist Erwin Java heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood’s Wild Romance en maar liefst 25 jaar van CUby & The Blizzards. Na de dood van zanger Harry ‘Cuby’ Muskee was hij in 2012 mede-oprichter van King of the World maar verliet de band om andere uitdagingen aan te gaan. In december 2017 bracht hij zijn eerste soloalbum uit. Naast het toeren met zijn eigen band is Java vaste kracht in de theaterprojecten van Johan Derksen. Deze show is onderdeel van de Bas en Gitaardag, het volledige dagprogramma en meer informatie vind je hierBeeld: door Jerrold Mallee Photography 

Wanneer:
23 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,-

Hier finden Sie The Crazy Rockers ft. Rinus Gerritsen en Erwin Java: Bas en Gitaardag
Poppodium Het Bolwerk

Adresse:
Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse