Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Kanotocht door moeras Alde Feanen voor vroege vogels (12+)

Earnewald

Ben jij een ochtendmens en zie jij de wereld graag ontwaken? Sla die koffie een keer over en stap in een kano. Zie de ochtenddauw langzaam verdwijnen, terwijl je samen met de natuur wakker wordt. Het vraagt enige inspanning om vooruit te komen, maar dat...

Ben jij een ochtendmens en zie jij de wereld graag ontwaken? Sla die koffie een keer over en stap in een kano. Zie de ochtenddauw langzaam verdwijnen, terwijl je samen met de natuur wakker wordt. Het vraagt enige inspanning om vooruit te komen, maar dat is het meer dan waard. Voel je als een eend op het water, terwijl onze enthousiaste natuurgids je meer vertelt over al het natuurschoon dat voor je ogen verschijnt.

In Nationaal Park De Alde Feanen vind je uitgestrekte rietlanden, moerasbossen en bloemrijke graslanden. Deze verschillende plantensoorten brengen ook verschillende vogelsoorten met zich mee. Iedere vogel heeft tenslotte zijn eigen voorkeur. Onder begeleiding van onze natuurgids vaar je door delen van dit laagveenmoeras waar bijna niemand komt. Met de kano's laten we de dieren niet schrikken, maar kunnen we ze bewonderen. De statige zilverreiger die jaagt op vis, een otter die wegschiet in het riet, of misschien zelfs wel een zeearend! Deze imposante roofvogel woont hier tegenwoordig. De natuurgids vertelt je graag hoe hij aan zijn bijnaam ‘de vliegende deur’ komt.

Handig om te weten is dat we kanoën in Canadese kano’s, geschikt voor meerdere personen. Zwemvesten zijn beschikbaar, maar zorg zelf voor warme kleding en voldoende eten/drinken in een waterdichte tas.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
2 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Kanotocht door moeras Alde Feanen voor vroege vogels (12+)

Adresse:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse