Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Rory Gallagher Tribute - Innes Sibun

Leeuwarden

Soms is muziek zo sterk, dat ook na de dood van de artiest, de muziek voor altijd zal blijven voortbestaan. Rory Gallagher is daar een schoolvoorbeeld van. The Innes Sibun trio komt naar Neushoorn om hun Rory Gallagher Tribute aan ons te tonen.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Soms is muziek zo sterk, dat ook na de dood van de artiest, de muziek voor altijd zal blijven voortbestaan. Rory Gallagher is daar een schoolvoorbeeld van. Vooral bekend door zijn waanzinnige liveoptredens maar helaas op 47-jarige leeftijd te vroeg overleden. Dat invloed van de Ierse blueslegende ook na zijn dood in 1995 immens blijft, dat kan je aan Innes Sibun vragen! The Innes Sibun trio komt naar Neushoorn om hun Rory Gallagher Tribute aan ons te tonen.

De Ierse Rory Gallagher is in '72 en '74 verkozen tot beste gitarist van de wereld. Een gigantische eer maar vooral de marathonoptredens zorgden ervoor dat Gallagher echt de harten van fans veroverde. Zo speelde hij in '73 in Rotterdam tijdens de nacht voor autoloze zondag. Hier ging hij net zo lang door tot de bezoekers de eerste trein naar huis konden nemen.

Innes Sibun heeft zelf ook een flinke staat van dienst. Twee jaar lang op tour met Robert Plant van Led Zeppelin en de voorprogramma's verzorgen van artiesten als Johnny Winter, Peter Green en Taj Mahal zijn een paar van de hoogtepunten van Sibun's cv. Samen met Kevin Jefferies en Kevin O'Rourke vertolkt hij tracks van 'Rory Gallagher', 'Deuce' en 'Live! In Europe'; de eerste drie albums van Rory Gallagher.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe Gratis

Wanneer:
19 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 13,50 (met een CJP-pas)

Hier finden Sie Rory Gallagher Tribute - Innes Sibun

Adresse:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse