Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Winter Wandel- en fietstocht in Harlingen

Harlingen

Op zondag 5 februari vindt in Harlingen een Winter Wandel- en Fietstocht plaats. Het evenement start om 09.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Winter Wandel- en Fietstocht voor goed doel

Als onderdeel van hun examen organiseren CIOS-studenten Luci Lantinga en Inge de Boer op zondag 5 februari een Winter Wandel- en Fietstocht door Harlingen. Het is niet alleen een heel leuk evenement om aan mee te doen, je steunt daarmee ook nog eens een goed doel. Of eigenlijk zelfs twee! Want een deel van de opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van Stichting Spotlights en een deel is voor de basisscholen in Fryslân.

Welke scholen?
Bij je inschrijving kun je aangeven voor welke school je spaart en de omliggende basisscholen krijgen zo geld voor nieuw sport- en spelmateriaal! Je kunt sparen voor de 14 omliggende scholen uit de omgeving van Harlingen. Of zelfs uit heel Fryslân, want deze editie is er één uit de serie van 7 door de hele provincie.

Wandelen, speuren of fietsen
De deelnemers kunnen kiezen voor een fotopuzzeltocht van 2.5km, leuk voor het hele gezin en een 5, 10, 15 of 21km wandeltocht.

Of je kunt meedoen aan de fietstocht en kiezen uit afstanden van 10, 20, 40 of zelfs 60km!

Start en finish

Start en finish zijn bij Het Brouwdok aan de Nieuwe Willemskade 8
8862 RZ Harlingen. Parkeren is mogelijk achter Het Brouwdok of bij de Waddenhal.

Doe je mee?

Kom je ook en doe je mee? Inschrijven kan via www.stichtingspotlights.nl/wandeltochten of via www.stichtingspotlights.nl/fietstochten en benoem de school waarvoor je spaart!

We zien jullie graag op 5 februari in Harlingen!

Wanneer:
5 februari

Hier finden Sie Winter Wandel- en fietstocht in Harlingen

Adresse:
Nieuwe Willemshaven 8
8862 RZ Harlingen
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse