Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Workshop Vogeltaart maken voor (groot)ouder en kind

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Op vrijdag 23 februari organiseren Bezoekerscentrum Mar & Klif en de Tuinbakkerij een workshop 'Vogeltaart maken' voor ouder en kind in Oudemirdum.

Op vrijdagmiddag 23 februari organiseren Bezoekerscentrum Mar & Klif en de Tuinbakkerij een workshop 'Vogeltaart maken' in Oudemirdum. 

Kom je ook gezellig vogeltaart maken met je (klein)kind? Volwassenen maken een grote ronde vogeltaart en de kinderen maken twee figuren. De vormen worden aangeleverd, maar wat er op komt, dat is aan jullie zelf.

De Tuinbakkerij verzorgt alle materialen die nodig zijn. Voor de kinderen zijn er verschillende vormen (van insecten tot hart en ster) waar een keuze uit gemaakt kan worden. Zij versieren twee vormen en krijgen hun eigen gebaksdoosje om mee te nemen naar huis. Mochten de kinderen eerder klaar zijn dan de volwassenen, dan bestaat de mogelijkheid om dit doosje te versieren. Na afloop krijg je een taartdoos mee, zodat de taart netjes vervoerd kan worden.

Kosten: 30,- voor 1 volwassene +1 kind, inclusief koffie/thee of limonade en een koekje. Elk kind extra: 5,-. Opgave is noodzakelijk en kan via nationaallandschap.frl/evenementen. 

Wanneer:
t/m 23 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 30,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Workshop Vogeltaart maken voor (groot)ouder en kind
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse