Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Geluksroute Leeuwarden

Leeuwarden

Na 4 jaar stilte is er op zaterdag 9 en zondag 10 maart a.s. weer een Geluksroute in Leeuwarden. Centraal tijdens dit weekend staat de simpele uitnodiging ‘Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?’ en elk antwoord hierop is welkom. Geluksbrengers...

Na 4 jaar stilte is er op zaterdag 9 en zondag 10 maart a.s. weer een Geluksroute in Leeuwarden. Centraal tijdens dit weekend staat de simpele uitnodiging ‘Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?’ en elk antwoord hierop is welkom. Geluksbrengers delen wat zij onder ‘geluk’ verstaan en Geluksplukkers genieten van wat aangeboden wordt. En dit kan van alles zijn, serieus of speels. Denk aan wandelingen, workshops, lezingen, yoga, een concert, theater of zang, een blote-voetenpad, free hugs, een bellenblaas, ...

Het idee achter de Geluksroute is mensen, initiatieven en locaties in de stad met elkaar verbinden op een manier waar mensen energie van krijgen en blij van worden. Meer informatie is te vinden op de website van Geluksroute Leeuwarden: www.geluksroute058.nl.

Geluksbrengers kunnen zich via de website aanmelden. Op de wall of fame lees je als Geluksplukker wat er waar en wanneer te doen is. Zo kun je je eigen route samenstellen. Ook leuk om samen met anderen te doen. Het aanbod is groeiende, dus kijk regelmatig en deelname aan de activiteiten is gratis!

Geluksroute Leeuwarden is ook te vinden op Facebook (www.facebook.com/Geluksroute) en Instagram (www.instagram.com/geluksroute).

Wanneer:
9 en 10 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Geluksroute Leeuwarden

8913 Leeuwarden
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse