Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Voorjaarswandeling door de natuur bij Oldeberkoop

Oldeberkoop

De lente is begonnen! Kun jij ook zo genieten van de ontwakende natuur? De winterslaap is voorbij, de planten en dieren worden langzaam weer wakker. Je kan de planten bijna zien ontwaken, er komen knopjes aan de bomen, de krokussen en narcissen schieten...

De lente is begonnen! Kun jij ook zo genieten van de ontwakende natuur? De winterslaap is voorbij, de planten en dieren worden langzaam weer wakker. Je kan de planten bijna zien ontwaken, er komen knopjes aan de bomen, de krokussen en narcissen schieten spontaan weer uit de grond. Het landschap ontwaakt, een perfect moment voor een heerlijke voorjaarswandeling. Ben jij benieuwd hoe het prachtige beekdallandschap van de Delleboersterheide ontwaakt? Kom met ons mee!

Je vindt op de Delleboersterheide, zoals de naam al verklapt, heide, maar ook bos en grote grazers. Het beheer wordt grotendeels gedaan door onze rechterhandjes, exmoorpony’s en Drentse heideschapen. Dankzij deze helpers en de afwisseling van droge en natte delen krijgen bijzondere planten de kans om te groeien. Hierdoor ontstaat een bijzondere variantie aan planten. Onze natuurgids vertelt je met liefde alles over dit sprookjesachtige landschap en haar inwoners. De focus ligt tijdens deze excursie op de terugkeer van de veldleeuwerik en misschien de kraanvogels.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
5 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Voorjaarswandeling door de natuur bij Oldeberkoop

Adresse:
Oldeberkoop
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse