Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Workshop Tekenen en Schilderen vanuit Beweging

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Folkshegeskoalle, Hoorn

In samenwerking met de Folkshegeskoalle is deze workshop een inspirerende mix van tekenen en schilderen naar de waarneming, en vooral vanuit beweging en expressie. Deze workshop wordt begeleid door Sita Geerling.

16 - 21 oktober

TEKENEN EN SCHILDEREN VANUIT BEWEGING
In samenwerking met de Folkshegeskoalle is deze workshop een inspirerende mix van tekenen en schilderen naar de waarneming, en vooral vanuit beweging en expressie. Met het prachtige kleurrijke herfstlandschap van Terschelling binnen handbereik is er genoeg om je schildershart op te halen. In deze workshop is er een uitnodigende structuur om je eigen handschrift en (vrije) expressie hierin op te zoeken. We gaan binnen en buiten aan de slag.

Dagindeling
In de ochtend wordt er structuur aangeboden zoals korte snelle schetsen, links- en rechtshandig tekenen en schilderen. Dit om de eigen expressieve beweging te onderzoeken en te ontwikkelen: je handen weten het vaak beter dan een al te bedachte interpretatie. Na de lunch is er in de middag ruimte om zelf op ‘schilder-onderzoek’ te gaan of we gaan gezamenlijk op excursie: naar een tentoonstelling, een van de mooie dorpjes, naar het bos, wad of de zee om op locatie te werken. Elke dag is er een werkbespreking en er is genoeg tijd en ruimte in het programma om anderszins te genieten van het eiland!

Praktisch
• Van 16 – 21 oktober 2022
• Maximaal 9 deelnemers
• Kosten € 750 op basis van een tweepersoonskamer en volpension. Inclusief de cursusbegeleiding en teken- en schildermateriaal: houtskool, acrylverf teken- en schilderpapier

Wanneer:
t/m 16 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 750,-

Hier finden Sie Workshop Tekenen en Schilderen vanuit Beweging
Folkshegeskoalle

Adresse:
Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse