Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Midwinterwandeling door de natuur vlakbij Earnewâld

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Earnewald

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op ontdekkingstocht en leer over de vogelrijkdom en alle bijzondere flora en fauna. Misschien spot je zelfs wel...

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op ontdekkingstocht en leer over de vogelrijkdom en alle bijzondere flora en fauna. Misschien spot je zelfs wel een zeearend!

Te voet zie je meer. Vooral onder begeleiding van onze natuurgids. De gids kent dit grootste laagveenmoeras van Noordwest Europa op haar duim en weet precies welke bijzondere verschijnselen er in deze tijd van het jaar plaatsvinden. Mogelijk is het gebied al in zijn kerstoutfit! Daarnaast vertelt de gids graag over de ontstaansgeschiedenis en ons natuurbeheer. Superinteressant en leerzaam.

Ook leuk als familie-uitje! Wist je dat de Alde Feanen het thuisfront is van otters, reeën, vossen en heel veel waterdiertjes? Vergeet ook niet naar de lucht te kijken, want het stikt er van de vogels. Tip: trek een lekkere warme jas en laarzen aan en neem een verrekijker mee. Zo maak je het nog leuker!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 6 januari
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Midwinterwandeling door de natuur vlakbij Earnewâld

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse