Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Voorjaarsvakantie: De Verhalenzee

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Friesisches Schifffahrtsmuseum, Sneek

Duik in de voorjaarsvakantie samen met pake, beppe, heit of mem in de Verhalenzee van het Fries Scheepvaart Museum. Je gaat op ontdekkingsreis, op zoek naar zeemonsters en op jacht naar piraten.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

In alle drie de verhaallijnen krijg je opdrachten. Codes kraken, voorwerpen kleien, en wat dacht je van schieten met een heus kanon? Kom luisteren naar een spannend verhaal, of pak zelf een boek en nestel je in een van de leestenten. Je kunt ook je eigen schatkistje met gouden piratenmunten knutselen.

De Verhalenzee is leuk voor jong en oud, en open van zondag 18 februari t/m vrijdag 23 februari 2024. Voor kinderen is de entree gratis, ‘op vertoon’ van een volwassene. De activiteiten zijn ook gratis, met uitzondering van het schatkistje-knutselen. Daarvoor betaal je €4,- per kind. Reserveren is niet nodig.

Wist je dat je als gezin lid kunt worden van de Vereniging Fries Scheepvaart Museum? Dan krijg je het hele jaar door gratis entree voor twee volwassenen en alle kinderen (t/m 18 jaar) die op hetzelfde adres staan ingeschreven. Een gezinslidmaatschap is er al vanaf €40,- per jaar.

Wanneer:
t/m 23 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Voorjaarsvakantie: De Verhalenzee
Friesisches Schifffahrtsmuseum

Fries Scheepvaart Museum Sneek
Kleinzand 16
8601 BH Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse