Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Licht op Drachten: The Fabelmans (film)

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Theater “De Lawei”, Drachten

Tijdens Licht op Drachten draait op twee momenten in de filmzaal van De Lawei de film: The Fabelmans. Een diep persoonlijk portret van Steven Spielberg over zijn gebruik van filmlicht en het ontdekken van zijn passie voor films. Na de duistere periode...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Tijdens Licht op Drachten draait op twee momenten in de filmzaal van De Lawei de film: The Fabelmans. Een diep persoonlijk portret van Steven Spielberg over zijn gebruik van filmlicht en het ontdekken van zijn passie voor films.

Na de duistere periode van de Tweede wereldoorlog schijnt het licht op de jonge Sammy Fabelman, die in Arizona opgroeit. Sammy ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder, Mitzi. Sammy’s vader daarentegen ziet het meer als een hobby. In de loop der jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.

Locatie: Schouwburg De Lawei
Data: Donderdag 30 november 19:45 – 22:30 & zondag 3 december 14:00 - 16:50

Wanneer:
t/m 3 december
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Licht op Drachten: The Fabelmans (film)
Theater “De Lawei”

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse