Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Wadlopen Moddergat : Avontuur op de zeebodem

Museum 't Fiskershuske, Moddergat

Ontdek de schitterende dynamische natuur van het Waddengebied. Loop mee met onze ervaren gidsen en beleef een onvergetelijke tocht! Het Avontuur op de zeebodem. De tocht duurt ongeveer 2 uur en is geschikt vanaf 6 jaar.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Museum 't Fiskershúske orgaiseert 3 verschillende wadlooptochten.  

Ga op avontuur op de zeebodem. Ontdek de natuur van het Waddengebied. Wist je dat je bij elke stap 50.000 zeediertjes voorbij loopt? We gaan ze niet allemaal zien of ontdekken, maar we gaan graven in het slik, voelen aan de schelpen, proeven van het zeewier en veel bijzondere beestjes zien.
We lopen met deze tocht niet een grote afstand, maar je moet er wel fit voor zijn. Voor wie een avontuur wil beleven op het Wad. Maximaal 20 deelnemers (minimaal 4). De tocht duurt ongeveer 2 uur. € 12,00 pp en vanaf 6 jaar.

De start is bij Museum 't Fiskershúske, Fiskerspaad 8, Moddergat. Reserveren is verplicht. Op de dag zelf is dat helaas niet meer mogelijk. Kijk op de website voor advies omtrent kleding. Let op: een tocht kan geannuleerd worden ivm weer. Als je geboekt hebt krijg je hierover bericht.

Data en tijdstippen staan onder het reserveringsblok. Kijk hier goed naar. Bij vragen kunt u de wadloopgids bellen. Patricia: 06-29406748.

Wanneer:
t/m 23 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,-
Zeige Suchergebnisse