Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Vogelspotten voor kids in It Wikelslân (6+)

Earnewald

Ziet jouw jonge natuurliefhebber ze ook altijd vliegen? Zit hij of zij in de klas constant naar buiten te staren om de vogels te bekijken? Dan is deze excursie een echte aanrader! In het kader van de Nationale Vogelweek organiseren we deze speciale excursie...

Ziet jouw jonge natuurliefhebber ze ook altijd vliegen? Zit hij of zij in de klas constant naar buiten te staren om de vogels te bekijken? Dan is deze excursie een echte aanrader! In het kader van de Nationale Vogelweek organiseren we deze speciale excursie voor vogelaars in de dop. Onze enthousiaste natuurgids weet van alles over vogels. Gewapend met een verrekijker, laarzen en een waarnemingslijst duiken de kinderen de natuur in!

Samen gaan we vogels spotten in Nationaal Park De Alde Feanen. Dit weidse gebied heeft veel variatie in planten. Hierdoor vinden vele verschillende vogels hier een plekje om te wonen. Op het water vertoeven verschillende soorten eenden en andere watervogels. Iets minder duidelijk zichtbaar zijn de vogels die zich verstoppen tussen het riet of in de bomen, denk aan de roerdomp. Ook roofvogels mogen natuurlijk niet ontbreken. Wie weet komen we zelfs ‘de vliegende deur’ wel tegen! Dit is de bijnaam van de zeearend. Kortom een leuk en leerzaam dagje in de buitenlucht! Ouders mogen ook mee.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
6 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)

Hier finden Sie Vogelspotten voor kids in It Wikelslân (6+)

Adresse:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse