Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Bierfestival Leeuwarden

Leeuwarden

Na weer een uitverkochte editie van Bierfestival Leeuwarden stomen we meteen door! Brouwerijen vanuit de verste vertes komen op 23 september naar Speciaalbier Café De Markies en Neushoorn!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Na weer een uitverkochte editie van Bierfestival Leeuwarden stomen we meteen door! Bierliefhebbers, pak je agenda erbij, Bierfestival Leeuwarden komt terug! Brouwerijen vanuit de verste vertes komen op 23 september naar Speciaalbier Café De Markies en Neushoorn!

Voor wie al eerder bij Bierfestival Leeuwarden is geweest, is het recept bekend. Lokaal, nationaal en internationaal; de beste bieren worden uit alle hoeken ingevlogen! Elke editie is er genoeg te ontdekken en te genieten voor de echte bierfijnproever. Bovendien, is het Bierfestival niet compleet zonder de tap-takeovers, het lekkere eten en een goed stuk muziek!

Een herbruikbaar bierglas, een festivalboekje en een waterflesje zijn inbegrepen bij je entreekaart. Binnen het festival kun je met het glas bij verschillende brouwers langs om de beste en de nieuwste biertjes te kopen en te proeven. Nadertijd mag je je festivalglas meenemen als aandenken of inruilen tegen statiegeld.

Wanneer:
23 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,50

Hier finden Sie Bierfestival Leeuwarden

Adresse:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse