Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Blues & Brews VI

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Drachten

DANNY BRYANT • BINTANGS • KING OF THE WORLD • THEM DIRTY DIMES • BAD TO THE BONE • BYRCHWOOD DOMPEL JEZELF ONDER IN DE LEVENDIGE SFEER VAN HET BLUES EN BREWS FESTIVAL, WAAR MUZIEK EN BIER SAMENKOMEN VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG VOL PLEZIER EN GENOT.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

De zesde editie biedt een energieke line up, bestaande uit bluescoryfeeën Danny Bryant, Bintangs, King of the World, Them Dirty Dimes, Bad to the Bone en Byrchwood. Kom proeven van de ambachtelijke brouwsels van Noarder Dragten, Puik, Avereest, De Werf, Eggens, Doggerland en Eggens. Laat je smaakpapillen verwennen door de rijke smaken en unieke aroma’s die deze lokale brouwerijen te bieden hebben. Van verfrissende blondbieren tot donkere, krachtige stouts, er is voor elk wat wils. Bij lekker bier hoort natuurlijk goed eten. Daarom is Eatcounter de Drait wederom aanwezig met zijn befaamde burgers & pork. Blues & Brews wordt georganiseerd in samenwerking met Bierbrouwerij Noarder Dragten.

LINE UP

Danny Bryant
Danny Bryant is een getalenteerde bluesrockgitarist die zijn stempel heeft gedrukt op het bluesgenre. Met zijn rauwe, expressieve spel en soulvolle stem heeft hij wereldwijd bekendheid vergaard. Met albums als “Temperature Rising” en “Blood Money” heeft Bryant bewezen een onmisbare figuur te zijn in de hedendaagse bluesrockscene. Zijn passie en virtuositeit maken hem een ware legende.

Bintangs
De legendarische Nederlandse band Bintangs, opgericht in 1961, heeft de muziekscene al meer dan zestig jaar verrijkt met hun unieke mix van blues, rock en rhythm & blues. Bekend om hun energieke optredens en tijdloze hits, blijven ze een icoon binnen de Nederlandse muziekcultuur en een bron van inspiratie voor generaties muziekliefhebbers.

King of the World
King of the World is een dynamische band die de essentie van de bluesrock belichaamt. De band bestaat de band uit doorgewinterde muzikanten zoals zanger bassist Ruud Weber en toetsenist Govert van der Kolm. Met hun energieke optredens en krachtige nummers hebben ze een trouwe fanbase opgebouwd.

Them Dirty Dimes
Them Dirty Dimes maakt een lekkere mix van blues, rock en funk. Met hun energieke liveoptredens en meeslepende muziek zijn ze een opkomend talent in de scene. De band weet keer op keer te verrassen met hun onweerstaanbare sound.

Bad to the Bone
Zinderende liveshows bezorgen Bad to the Bone in de jaren 80 een reputatie als een van de opwindendste Nederlandse rock ‘n’ roll-groepen. Gestopt en na een doorstart weer teruggekeerd, komt Bad to the Bone op gezette tijden uit hun hol tevoorschijn met nieuw werk en optredens.

Byrchwood
Byrchwood is een energieke bluesrockband uit Friesland met experimentele uitstapjes. Verwacht een belevenis van expressief gitaar, bas en drumwerk.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

Wanneer:
t/m 25 november
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Blues & Brews VI

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
Drachten
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse