Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Sneker sportcafé: volleybal

Friesisches Schifffahrtsmuseum, Sneek

Volleybaltoppers van toen en nu gaan in gesprek met sportjournalist Peter van der Meeren in het Sneker Sportcafé. Verwacht scherpe vragen, sappige anekdotes en echte Sneker humor!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Olof van der Meulen, Jan Posthuma en Ronald Zoodsma praten met Peter van der Meeren over hun tijd bij het roemruchte Animo, en natuurlijk het Nederlands Team. Aanvoerster Nynke Oud werd voor de tweede keer landskampioen met de dames 1 van Friso Sneek. Hoe kijkt ze terug op het bewogen afgelopen seizoen? En Koos Nederhoed is als VAR-scheidsrechter aanwezig bij belangrijke wedstrijden in binnen- en buitenland. Hij geeft zijn visie op de toekomst van het volleybal in Sneek.

Het Fries Scheepvaart Museum organiseert het Sneker Sportcafé bij de expositie Kiek, su sport Sneek. Op 15 juni volgt een tweede café, dan over voetbal. Peter van der Meeren praat dan met de onverslijtbare nestor van het Sneker trainersgilde, Loet Boot. Ook Henk Douwsma (LSC), Jan Broersma (Black Boys) en Gerard van Leeuwen (ONS) schuiven aan. De cyclus wordt afgesloten met de tweede editie van de Sneker Pubquiz onder leiding van Nynke de Jong op 22 juni.

Kaarten voor de Sneker sportcafé’s en de pubquiz kosten € 5,- per persoon per keer. Museumkaarthouders krijgen gratis toegang. De kaarten zijn alleen via www.friesscheepvaartmuseum.nl verkrijgbaar, en vol is vol. Kies eerst de datum (1 juni voor het volleybalcafé, 15 juni voor het voetbalcafé en 22 juni voor de pubquiz) en daarna het betreffende evenement.

Wanneer:
1 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Zeige Suchergebnisse