Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Jeremy Johnson in Galerie Lytse Skientme

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Koudum

Het voorjaar mag op dat moment dan wel al begonnen zijn, op zondagmiddag 26 maart komt Jeremy Johnson naar Galerie Lytse Skientme in Koudum voor het laatste winterconcert van het seizoen 2022-2023. Jeremy Johnson is een Britse singer-songwriter,...

Het voorjaar mag op dat moment dan wel al begonnen zijn, op zondagmiddag 26 maart komt Jeremy Johnson naar Galerie Lytse Skientme in Koudum voor het laatste winterconcert van het seizoen 2022-2023. Jeremy Johnson is een Britse singer-songwriter, afkomstig uit Evesham, Worcestershire. Hij laat zich inspireren door artiesten als Ben Howard, Damien Rise en The Tallest Man on Earth. Zijn muziek kenmerkt zich door poëtische lyriek, heldere vocalen en krachtige melodieën.

De liedjes die Jeremy speelt, gaan over zwaarbevochten levenservaring, existentiële filosofie en avonturen van het hart, geboren uit reizen naar alle uithoeken van onze planeet. Reizen die hem ook voeren naar Friesland waar hij al eerder was en waar hij onder andere optrad in Noardewyn Live van Omrop Fryslân.

De stem van Jeremy Johnson wordt door Americana UK omschreven als een ‘superb voice that goes from light tenor to deep sonorous tones’. Zijn gitaarspel werd door A&R Factory beschreven als ‘one of the most beautifully poised, tentative guitar progressions I’ve heard in a long time‘ en zijn teksten door Fresh on The Net als ‘A little slice of heaven‘. Andrew Marston (BBC) noemde hem “a stunning performer with lush songs and beautiful lyrics”. Dat – en meer! - is allemaal live te horen op zondagmiddag 26 maart in Koudum.

Het optreden van Jeremy Johnson op 26 maart 2023 begint om 15.00 uur en kost € 10,- inclusief pauzedrankje. Optredens in Galerie Lytse Skientme zijn altijd kleinschalig, in huiskamersfeer. In de galerie zijn maximaal dertig plaatsen beschikbaar! Reserveren kan via galerielytseskientme@gmail.com. Galerie Lytse Skientme zit op Hoofdstraat 26 in Koudum.

Wanneer:
t/m 26 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-

Hier finden Sie Jeremy Johnson in Galerie Lytse Skientme

Galerie Lytse Skientme
Hoofdstraat 26
8723BH Koudum
Route planen

Zeige Suchergebnisse