Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Dixieland Crackerjacks in de Klink in Koudum

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Koudum

In de winter van 2022 - 2023 organiseert Jazzy Koudum een viertal jazzy concerten. Op 8 oktober bijten de Dixieland Crackerjacks het spits af. Zij brengen traditionele dixielandmuziek.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Onder de vleugels van CTJH (Centrum Traditionele Jazz Harlingen) worden in de wintermaanden van 2022 - 2023 een viertal jazzy concerten gegeven in De Klink in Koudum. Op die manier wil CTJH – buiten de concerten in Harlingen – ook wat verderop in Fryslân activiteiten ontplooien.

Dixieland Crackerjacks

Op 8 oktober bijten de Dixieland Crackerjacks het spits af in de Huiskamer van De Klink. Zij brengen traditionele dixieland muziek. De band staat onder leiding van Bert Brandsma.

​Zaterdag 26 november komt Bert Brandsma met zijn 10-hoofdig Swing, Jazz & Blues Orchestra in de grote zaal. Daarbij zal er ook ruimte zijn om de voetjes van de vloer te laten gaan.

​The Roaring Twenties Experience, het huisorkest van CTJH, komt op 28 januari 2023 de grote zaal vullen met muziek uit begin vorige eeuw. Muziek die nog heel aansprekend is.

​Tenslotte zal Bigband Cue - met roots in Koudum - de serie afsluiten op zaterdag 18 maart.

​Alle concerten beginnen om 20:00 uur. Toegangsprijs bij de Dixieland Crackerjacks is € 10,00 p.p.. Voor de andere drie concerten is dat € 15,00 p.p.  Het adres van Multifunctioneel Centrum ‘De Klink’ in Koudum is Dominee L. Tinholtstraat 1, 8723 CW Koudum.

Voor meer informatie zie www.jazzykoudum.nl.

Wanneer:
t/m 8 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-

Hier finden Sie Dixieland Crackerjacks in de Klink in Koudum

Adresse:
De Klink
Dominee L. Tinholtstraat 1
8723 CW Koudum
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse