Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Dennis van Aarssen

Leeuwarden

Na z’n succesvolle, eerste clubshow in TivoliVredenburg en 3 swingende theaterseizoenen, is Dennis van Aarssen nu te bewonderen in z’n eerste clubtour! Dans en zing mee met de hits als ‘That’s Life’, ‘Don’t Stop The Music’ en ‘She Can Make The Rain Go’.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Na z’n succesvolle, eerste clubshow in TivoliVredenburg en 3 swingende theaterseizoenen, is Dennis van Aarssen nu te bewonderen in z’n eerste clubtour! In ‘Standing Room Only’ spelen de 28-jarige crooner en zijn eigen DvA Bigband de meest swingende songs van vroeger en zeker ook van nu! Dans en zing mee met de hits als ‘That’s Life’, ‘Don’t Stop The Music’ en ‘She Can Make The Rain Go’. Een onvergetelijke avond voor jong en oud!

Met een debuutalbum dat een gouden plaat en een Edison Award opleverde en een uitverkochte theatertournee had ‘crooner’ Dennis van Aarssen de spreekwoordelijke wind in de rug. De toekomst lachte hem toe. Totdat in maart 2020 als gevolg van de coronapandemie en daaropvolgende maatregelen de wereld er plots heel anders uitzag. Alle plannen moesten worden aangepast of gecancelled. April stond hij, na drie keer verplaatsen, met zijn clubshow in Utrecht. Dat smaakt naar meer, vandaar deze reeks met nieuwe shows waarin hij dus ook langs Leeuwarden komt!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
15 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,65 (met een CJP-pas)

Hier finden Sie Dennis van Aarssen

Adresse:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse