Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Workshop 'Schatten van de zee'

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Friesisches Schifffahrtsmuseum, Sneek

Creatieve workshop van docent Beeldende Vorming Bieke Huls. Je gaat schatten van de zee tekenen met inkt, bister en ecoline. Het is een workshop in twee delen, maar je kunt ook voor 1 van beide kiezen.

In de workshop op 7 oktober maak je met inkt en bister (een geelbruin kleurpigment gemaakt van walnoten of verbrand hout) tekeningen van alles wat je aan zee kunt vinden: Schelpen, zeesterren, drijfhout maar ook netten en plastic dat aanspoelt op het strand. Voor wat meer kleur mag je ook aquarel toevoegen.

In de workshop op 14 oktober kun je je fantasie de vrije loop laten. Met inkt en ecoline maak je je eigen kleurrijke zeedieren. Denk aan tropische vissen, koralen en ander moois uit de onderwaterwereld. Kijk niet vreemd op als je iets tegenkomt wat je nog nooit gezien hebt, en houd rekening met een explosie van kleur!

Bieke leert je in beide workshops de technieken en geeft goeie tips, zodat je aan het eind van de ochtend met een gevoel van trots en mooi eigen werk naar huis gaat. We werken in groepen van maximaal 15 mensen, zodat je voldoende aandacht krijgt.

Je kunt een van de workshops kiezen, of ze allebei volgen. Beide ochtenden start de workshop om 9.00 uur en is het om 11.30 uur weer afgelopen. Kosten € 25,00; museumkaart en leden € 20,00. Dat is inclusief museumentree, materiaal en koffie/thee en iets lekkers.  Inschrijven via balie@friesscheepvaartmuseum.nl of bel 0515-414057

Wanneer:
t/m 14 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 20,- (met een museumpas)

Hier finden Sie Workshop 'Schatten van de zee'
Friesisches Schifffahrtsmuseum

Adresse:
Fries Scheepvaart Museum Sneek
Kleinzand 16
8601BH Sneek
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse