Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

The Lasses

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Terbandster Tsjerke, Terband

Wintersongs The Lasses staan bekend om hun geweldige vertolkingen van Ierse, Schotse en Amerikaanse folk, en hun troostrijke eigen werk. Hun tweestemmigheid is uniek en met hun ontspannen podiumpresentatie weten ze elk publiek voor zich te winnen. Sophie...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Wintersongs

The Lasses staan bekend om hun geweldige vertolkingen van Ierse, Schotse en Amerikaanse folk, en hun troostrijke eigen werk. Hun tweestemmigheid is uniek en met hun ontspannen podiumpresentatie weten ze elk publiek voor zich te winnen.

Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit. De Ierse en Amerikaanse folktradities hebben duidelijk hun stempel gezet op de liedkeuze én op het eigen werk van The Lasses. Speciaal voor de donkere wintermaanden hebben ze een sfeervol ‘winterprogramma’ samengesteld waarbij Ierse en Schotse nummers afgewisseld worden met Wintersongs.

Margot en Sophie spelen over de hele wereld in folkclubs, kerkjes en huiskamers. Hun intieme liedjes doen het geweldig op kleine podia, maar ook op een festival weten The Lasses met gemak sfeer te creëren. Verwacht wondermooie tweestemmigheid, subtiel gitaarspel en vlammende percussiepartijen op de bodhrán.

Tijdstip
15.00 - 17.00 uur

Entree
€ 15,- inclusief consumptie

Informatie of reservering

Voorverkoop kaarten via www.posthuistheater.nl of telefoonnummer 0513-619494

Wanneer:
t/m 26 november
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie The Lasses
Terbandster Tsjerke

Pastorielaan 12
8449 BE Terband
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse