Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Expeditie waterbeestjes met de boswachter van It Fryske Gea (6+)

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Rijs

Boswachter Aldert van It Fryske Gea gaat met de kinderen op ‘Expeditie waterbeestjes’. De expeditie vindt plaats bij de vijver in de Slottuin in het Rysterbosk. Hier staat Aldert klaar met schepnetjes, zoekkaarten, loepjes en emmers om op zoek te gaan naar...

Boswachter Aldert van It Fryske Gea gaat met de kinderen op ‘Expeditie waterbeestjes’. De expeditie vindt plaats bij de vijver in de Slottuin in het Rysterbosk. Hier staat Aldert klaar met schepnetjes, zoekkaarten, loepjes en emmers om op zoek te gaan naar libellen, waterschorpioenen, rattenstaartlarven, wapenvliegen en waterroofkevers. Wil jij mee op expeditie? Geef je dan snel op.

Deze expeditie is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Een zwemdiploma en begeleiding is verplicht. De verzamelplaats voor deze expeditie is bij de hoofdingang van het Rysterbosk, deze zit naast de Slottuin. Hier staat een medewerker van It Fryske Gea klaar om de deelnemers in ontvangst te nemen en vanaf daar samen naar de Slottuin te lopen.

Deze excursie is onderdeel van de Gaasterlandse Natuurweek, een week vol activiteiten in en over de natuur in Zuid-West Friesland. Deelname aan deze excursie is daarom gratis, opgave is wel noodzakelijk. Tip: trek je laarzen aan!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 23 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Expeditie waterbeestjes met de boswachter van It Fryske Gea (6+)

Marderleane 2
8572 WG Rijs
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse