Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Fietsen of wandelen mét oversteek van pontjes

Gaastmeer

Een aantal veerpontjes in Zuidwest Friesland varen langer door. Kom ook fietsen of wandelen en steek het water over met een veerpontje.

Een aantal veerpontjes in Zuidwest Friesland varen langer door. Kom ook fietsen of wandelen en steek het water over met een veerpontje.

Het gaat om de volgende voetveren en fietspontjes: 

Deze pontjes gaan op zaterdag en zondag in maart 2023 al (eerder) varen. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik met deze speciale pontje wandel- en fietsroutes mét overzet.

Stempelen voor bierenburg
Extra leuk: bij een oversteek ontvang je een stempel op een speciale stempelkaart, verkrijgbaar bij de pontjes die doorvaren en deelnemende horeca. Of download zelf de stempelkaart. Heb je alle verschillende stempels verzameld van de deelnemende pontjes? Gefeliciteerd! Ontvang gratis ‘Opfrieser’ wanneer je met alle zes pontjes (inclusief pont Hooidammen – Veenhoop) een oversteek hebt gemaakt. Kijk hier voor alle info over deze stempelactie.

Heb je behoefte om uit te waaien, oftewel ‘útwaaie’ in het Fries? Dan zijn de wintermaanden perfect om Waterland van Friesland te verkennen. In deze maanden is het lekker rustig in Friesland; de wandel- en fietspaden heb je regelmatig voor jezelf. Reken wel op veel ganzen die je tijdens je wandeling of fietstocht vergezellen, ze overwinteren hier en gakken er gezellig op los.

Wanneer:
4 t/m 26 maart

Hier finden Sie Fietsen of wandelen mét oversteek van pontjes

Adresse:
8611 Gaastmeer
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse