Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Beleef, creëer en ontdek chemie bij BASF Heerenveen

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Heerenveen

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen op onze locatie in Heerenveen? Of wil je weten hoe het is om chemicus te zijn? Kom dan op 1 oktober naar BASF in Heerenveen! Op zaterdag 1 oktober opent BASF de deuren van de vestiging in Heerenveen...

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen op onze locatie in Heerenveen? Of wil je weten hoe het is om chemicus te zijn? Kom dan op 1 oktober naar BASF in Heerenveen!

Op zaterdag 1 oktober opent BASF de deuren van de vestiging in Heerenveen voor een ‘belevenis’ die in het teken staat van het creëren, ontdekken en verkennen van chemie. Een leuk uitje voor de hele familie tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Er worden er verschillende activiteiten georganiseerd: creëer zelf chemie met proefjes op Imke’s Kinderlab (leeftijd 8+), neem een kijkje in de laboratoria (live en via een VR-bril) waar onze producten ontwikkelt en getest worden en ontdek BASF middels een tour over het fabrieksterrein in een Amerikaanse retro schoolbus. Zo leer je meer over chemie, BASF en waar onze producten voor gebruikt worden.

Kortom, genoeg te doen voor jong en oud! 

Wanneer:
t/m 1 oktober

Hier finden Sie Beleef, creëer en ontdek chemie bij BASF Heerenveen

Adresse:
BASF Heerenveen
Innovatielaan 1
8447 SN Heerenveen
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse