Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Workshop Landschapsfotografie aan het Wad

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Moddergat

Leer kijken als een ervaren landschapsfotograaf. Je leert o.a. hoe je mooie en sterke composities kunt maken. We werken toe naar de zonsondergang wanneer het licht op haar allermooist is.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Belangrijke zaken als voorbereiding, materiaalkeuze van objectieven, statief en filters en compositieleer komen uitgebreid aan bod. De fotograaf waar je mee op pad gaat is een doorgewinterde landschapsfotograaf en kenner van het gebied.

De workshop beginnen we met een kort theoretisch deel en vervolgens gaan we lekker in de praktijk aan de slag. We besteden stap voor stap aandacht aan de technieken van landschapsfotografie. Je leert alles over camera- en belichtingsinstellingen, compositie bepalen, (handmatig) scherpstellen en het gebruik van filters.

Wanneer de zonsondergang nadert en wanneer het licht op haar allermooist is, zul je ook merken dat de hoeveelheid licht steeds minder wordt en je afhankelijk bent van een statief. Een statief meenemen is daarom een must.

Na afloop zul je voortaan met compositie technisch sterke, goed belichtte en mooie landschapsfoto’s thuis komen!

Deze workshop vindt plaats in ons prachtig stukje Werelderfgoed de Waddenzee. Dit natuurmonument en door Unesco als biosfeerreservaat aangewezen gebied vormt het ideale decor voor de workshop landschapsfotografie.

De talloze onderwerpen als de oude landwinning paaltjes, prachtige kwelders, vaak fraaie luchten en de door het getij getekende lijnen, geulen en groeven in het slik dienen als basis voor prachtige landschapsfoto’s. Elk getij ziet het Wad er weer anders uit.

Wanneer:
t/m 24 juni
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Workshop Landschapsfotografie aan het Wad

Moddergat
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse