Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Sinterklaassprookje 'Regenboogeiland'

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Theater Sneek, Sneek

Op vrijdag 25 november 2022 wordt voor de 93e keer een spannend sprookje in Theater Sneek opgevoerd! En op zaterdag 26 november om 11.00 uur in de Doopsgezinde kerk in Sneek.

Het spelersteam van Stichting St. Nicolaas Sneek is weer met veel plezier en enthousiasme begonnen met het repeteren voor het jaarlijkse sinterklaassprookje. Na een jaar niet te mogen spelen wordt op vrijdag 25 november 2022 voor de 93e keer een spannend sprookje 'Regenboogeiland' in Theater Sneek opgevoerd voor de leerlingen van het basisonderwijs.

De voorstelling vertelt het verhaal van bioloog Frank Vogel en fotograaf Tara Nest die op reis gaan naar Regenboogeiland. Daar aangekomen blijkt dat de “paarse regenboogkwartels” op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Spanning volop als zij “Groen”, de baas van het eiland, met zijn vogel 'Arie de gele Kanarie', ontmoeten en de vele andere bewoners.

Natuurlijk zijn ook Sinterklaas en Piet van de partij! 

De kaartverkoop hiervoor is om 10.30 in de foyer van het theater. Kosten voor een kaartje: volwassenen € 5,- kinderen € 1,-

Op zaterdag 26 november om 11.00 uur wordt het sprookje opgevoerd in de Doopsgezinde kerk in Sneek. Lees hier meer over deze voorstelling. 

Wanneer:
t/m 25 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 1,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Sinterklaassprookje 'Regenboogeiland'
Theater Sneek

Adresse:
Westersingel 28
8601 GR Sneek
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse