Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Midnightwalk Franeker

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Franeker

Avondwandeling van 7 kilometer langs bijzondere plekken, door bijzondere gebouwen en bedrijven in Franeker. Tijdens de route worden deelnemers verrast met muziek, kunst en cultuur in allerlei vormen en vooral licht.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Zeven jaar geleden vond in Franeker de eerste Midnightwalk plaats op initiatief van Stichting Midnightwalk Franeker en de Rotary Club Franeker. Dit was een groot succes met een mooie opbrengst voor het goed doel. Op 9 december willen we nogmaals een editie organiseren. Dit keer samen met Kryst in Frjentsjer.

De Midnightwalk is een avondwandeling van 7 kilometer door en langs bijzondere plekken in de stad, bijzondere gebouwen, bedrijven c.q. instellingen. Wij willen de deelnemers kennis laten maken met plekken die zij nog niet kennen of die plekken vanuit een geheel ander perspectief laten ervaren. Verdeeld over de route willen wij de deelnemers verrassen met kunst en cultuur in verschillende vormen. Hierbij denken wij aan optredens van een orkest, band, zanger(es), koor of dansers maar ook zeker aan theater en kunstvoorstellingen. Het karakter van de Midnightwalk is saamhorigheid, het (her)ontdekken van je eigen stad en het meemaken van verschillende culturele ervaringen. Om half 8 ´s avonds vanaf de Breedeplaats vindt de start van de eeste groep plaats. Daarna volgen elke kwartier nog een groep. Er is een maximum aan deelnemers per groep. De wandeling eindigt op de Breedeplaats alwaar u tot 00:00 kunnen genieten van muziek in een tent.

De nettoopbrengst komt ten goede aan Sterke Yerke - reis tegen de plastic soup e Stichting Present Noord-West Friesland. Bij de start kunt u houdbare prodcuten inleveren voor Voedselbank De Helpende Hand.

De Midnightwalk Franeker wordt georganiseerd door Stichting Midnightwalk Franeker en Rotary Franeker.

Wanneer:
t/m 9 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Midnightwalk Franeker

Breedeplaats te Franeker
Dijkstraat 5
8801 LR Franeker
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse