Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Krystmerke Westerein Harich

Harich

Op de 'Krystmerke op 'e pleats' zijn alle boerderijen/huizen over de gehele buurt Westerein Harich sfeervol verlicht.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

In de gezellig versierde schuren zijn marktkramen aanwezig met een breed aanbod van leuke artikelen, zoals: kerstartikelen, lekkernijen, brocante, quilten, schapenvachten, kookpotten en nog veel meer. Vele standhouders zijn enthousiast, deze standhouders zijn van veelal regionale ondernemers.

Op de met LED verlichte route komt u ook een levende kerststal tegen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onderweg ook luisteren naar verschillende soorten muziek.

Op Westerein Harich vinden wij het belangrijk dat de boerderij dichtbij de burger staat, daarom kan men ook een kijkje nemen in een stal, waar een melkrobot de koeien melkt. Bij de biologische boer op Westerein vindt u standhouders met biologische producten. Zo wordt de sfeer van het boerenleven gecombineerd met de sfeer van kerst. Onderweg is bij diverse kramen Harichster snert te koop en er is een locatie met verse chocomel met melk uit de tank. Bij het mechanisatiebedrijf is een herberg met daarin eten en drinken in de aanbieding. Met her en der wat houtvuur, versterkt dit de nostalgische uitstraling. Zoals u kunt lezen is er voor ieder wat wils! En hopen wij op een flink aantal bezoekers van binnen en buiten onze regio!

Wanneer:
10 en 11 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,-

Hier finden Sie Krystmerke Westerein Harich

Adresse:
Westerein
8571GB Harich
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse