Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Adri de Boer - De Boer Sjongt Bos

Reformierte Kirche Ferwoude, Ferwoude

Het idee om werk van Stef Bos te gaan hertalen en vertalen naar het Fries ontstond op basis van de treffende overeenkomsten tussen de twee muzikanten en liedjesschrijvers; beiden in dezelfde levensfase, hun diep donkere stemgeluid en sterke voorliefde voor...

Het idee om werk van Stef Bos te gaan hertalen en vertalen naar het Fries ontstond op basis van de treffende overeenkomsten tussen de twee muzikanten en liedjesschrijvers; beiden in dezelfde levensfase, hun diep donkere stemgeluid en sterke voorliefde voor melodieuze liedjes met een boodschap. Toeval of niet, maar beide troubadours maakten een album met de titel "Tijd" en hun beider grootste hits hebben een spectaculaire verbintenis met elkaar, Bos met "Papa" en De Boer met "Soan".

Stef Bos was vanaf het allereerste begin enthousiast over dit Friestalige project van Adri de Boer. Beide mannen hebben elkaar een paar keer ontmoet om over het project te spreken. Stef Bos werkt zelfs mee aan De Boers album door één van de nummers in het Fries (!) mee te zingen. Adri de Boer heeft een selectie gemaakt uit het oeuvre van Stef Bos en zette de teksten naar eigen hand zodat ze als nieuw klinken.

Tijdstip
15.00 uur

Entree
€15,00

Informatie of reservering

U kunt kaartjes reserveren via mailadres: pcgaastferwoude@gmail.com

Wanneer:
7 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Adri de Boer - De Boer Sjongt Bos
Reformierte Kirche Ferwoude

Buren 2
8761 PC Ferwoude
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse