Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Nynke's Tafelmuzyk met Club Classique

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Nynke's Pleats, Piaam

Stichting Nynke’s Pleats heeft Club Classique uitgenodigd om het eerste publieke concert te geven. Dit wordt gecombieerd mét diner bereidt door Kookatelier Zuiderzee uit Gaast. Het belooft een zeer bijzondere avond te worden.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Stichting Nynke’s Pleats heeft Club Classique uitgenodigd voor een ‘Artyst in Residence’: een weekend lang kunnen ze zich onderdompelen in de bijzondere sfeer van de boerderij en de omgeving. Ze gaan deze dagen gebruiken om zich voor te bereiden op komende concerten én om de Pleats feestelijk te openen. Op zondag 22 oktober is er ’s middags om 14.00 uur een officieel (besloten) openingsmoment. Om 17.00 uur is er dan het echte concert mét diner, bereidt door Kookatelier Zuiderzee uit Gaast. Het belooft een zeer bijzondere avond te worden, waar we maximaal 45 gasten kunnen ontvangen. 

  • Zondag 22 oktober van 17.00-22.00 uur
  • Kaarten zijn te koop voor €55 per persoon
  • Inclusief concert, 3-gangen diner, koffie/thee/water, exclusief overige dranken.

OVER CLUB CLASSIQUE

Je komt ze overal tegen: in het theater, het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland of in Nynke’s Pleats. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen.

Wegdromen bij Ravel, swingen op Gershwin en zwijmelen met Chopin. Geniet van herkenbare melodieën en laat je verrassen door onbekende pareltjes. Club Classique kan elke vorm aannemen, zelfs symfonische muziek wordt teruggebracht tot kamermuziekformaat.

Geen avondvullende werken maar hapklare delen uit de mooiste stukken. Persoonlijke verhalen, gedichten, andere kunstvormen en filmfragmenten maken elke voorstelling tot een unieke ervaring. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.

Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn de twee hersenhelften die het brein vormen van Club Classique. Voor elk project zoeken ze naar nieuwe thema’s en vinden daar de juiste kunstenaars, schrijvers, vakmensen en de beste musici van Nederland bij.

Samenwerkingspartners vinden ze o.a. bij Theaterzaken Via Rudolphi, het Grachtenfestival, de Bach Vereniging en het Koninklijk Concertgebouw. Naast een aantal vaste series toeren ze regelmatig met de meest uiteenlopende voorstellingen door het land. Daarnaast zijn ze een graag geziene gast op radio en TV, zoals in het programma Podium Klassiek.

Wanneer:
t/m 22 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 55,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Nynke's Tafelmuzyk met Club Classique
Nynke's Pleats

Nynke's Pleats
Buren 25
8756 JP Piaam
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse