Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Expositie Water, wind en wolken

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Friesisches Schifffahrtsmuseum, Sneek

Het Friese landschap door hedendaagse kunstenaars.

Iedereen die graag op of aan het water is, weet: niets is zo veranderlijk als het weer. Van het ene op het andere moment kan het omslaan en ziet de wereld er heel anders uit. Het water en de lucht erboven zijn dan ook sinds jaar en dag al een rijke bron van inspiratie voor kunstschilders.

In de expositie Wetter, wyn en wolken | Water, wind en wolken in het Fries Scheepvaart Museum, tonen 29 hedendaagse kunstenaars hun fascinatie voor dit fenomeen. Het thema is steeds hetzelfde, de uitwerking elke keer anders. In een spannende mix van abstracte en realistische kunstwerken, vangen ze de vele gezichten die ons waterlandschap en de lucht daarboven kent.

De deelnemende kunstenaars zijn: Johan van Aken, Birgitta ten Berge, Hetty Boogholt, Margreet Boonstra, Wia Bouma, Douwe Elias, Hendrik Elings, Yvonne Feijten, Jentje Fekkes, Michiel Galama, Sita Geerling, Evert van Hemert, Marten van Holten, Irma Kamp, David van Kampen, Gea Koevoets, Maike van der Kooij, Fimmy Kooijker, Edzard Krol, Wil van der Niet, Minne Onnes, Han Reeder, Jan Reus, Niels Schouten, Gert Jan Slotboom, Gert-Jan Veenstra, Wim van der Veer, Annemiek Vos en Hiske Wiersma.

Wanneer:
t/m 1 oktober 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Expositie Water, wind en wolken
Friesisches Schifffahrtsmuseum

Fries Scheepvaart Museum Sneek
Kleinzand 16
8601 BH Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse