Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Traveling East Jan Wouter Oostenrijk

Lewinski/Barry kookt, Sneek

De jazzgitarist en improviserd musicus Jan Wouter Oostenrijk staat op 14 januari 2024 in Lewinski met zijn onlangs verschenen album 'Traveling East'.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Jan Wouter Oostenrijk, ook wel bekend als JWO, heeft in 1994 zijn studie als jazzgitarist en improviserend musicus afgerond aan het conservatorium van Amsterdam. Voor zijn bijdrage aan livemuziek in Nederland met de band ‘Railand’ kreeg hij de ‘Gouden Notenkraker’ als prijs. De afgelopen jaren is Jan Wouter wereldwijd bekend geworden door vernieuwde crossovers zoals Sharqi Blues en Maghreb Jazz.

Jan Wouter weet op een gevoelige en avontuurlijk manier jazz- en rockgitaar naadloos te combineren met de muziekcultuur van Noord-Afrika. Met zijn band heeft hij in Europa opgetreden, maar ook in Marokko, Algerije, Tunesië, Soedan en Egypte.

Wat Jan Wouter extra bijzonder maakt, is zijn passie voor de Arabische wereld. Hij heeft zelf gitaren gebouwd en heeft op basis daarvan muziek gecreëerd waarin hij succesvol oosterse klanken integreert met Jazz, blues en roots.

Jan Wouter heeft recentelijk een nieuw album uitgebracht genaamd ‘Traveling East’.

Wanneer:
14 januari 2024
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Traveling East Jan Wouter Oostenrijk
Lewinski/Barry kookt

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse