Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Festijn van bouwsteentjes

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Sneek

Een hele voorjaarsvakantie vol LEGO plezier.

In de voorjaarsvakantie is de voormalige bedrijfskantine van Holvrieka (nu Douma Staal) omgetoverd tot een Festijn van Bouwsteentjes. Een hele vakantie vol LEGO plezier, georganiseerd in samenwerking met leden van de Nederlandse Vereniging De Bouwsteen. Met als spektakel stukken: Jango Fett, de Titanic en een Lego treinbaan van 4 x 4 meter.
Allemaal unieke stukken die eenmalig te zien. Met medewerking van het Speelgoedmuseum Mechelen (België), Museum van de 20 ste eeuw uit Hoorn en het Legio museum uit Grootegast.

En extra; vanaf 12 februari t/m 25 februari is er een speurtocht van bouwsteentjes bouwwerken in de binnenstad van Sneek. Doe mee, zoek de bouwwerken en de bijbehorende letters. Deze letters vormen een woord. Onder de inzendingen worden vijf fantastische Lego pakketten verloot.

Ook zijn er demonstraties, nieuwe technieken en is er voor de kinderen een bouwhoek om te spelen. Genoeg voor uren speelplezier. Als ze genoeg hebben van het spelen met Lego dan kunnen ze ook nog gaan genieten van de mooiste treinen en extra activiteiten in het Modelspoor Museum. Zo wordt het bezoek aan het museum en het Festijn van Bouwsteentjes een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Het Festijn van Bouwsteentjes is niet gratis voor museumkaart houders.

Het Festijn van Bouwsteentjes is in het gebouw van Holvrieka (Douma Staal) waar u gratis kunt parkeren. Adres: Lorentzstraat 7, 8606 JP Sneek. De extra activiteiten zijn ook in het Modelspoor Museum, Dr. Boumaweg 17b, 8601 GM Sneek (station van Sneek). In de voorjaarsvakantie van zaterdag 17 februari t/m zondag 25 februari.

Wanneer:
t/m 25 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 6,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Festijn van bouwsteentjes

Holvrieka loods
Lorentzstraat 7
8606 JP Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse