Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Knock Out Comedy Crew

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Verwacht pure stand-up comedy, de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Wees voorbereid, want vanavond nemen de comedians geen blad voor de mond. Sommige zaken moeten nu eenmaal besproken worden, maar wat kun je tegenwoordig nog zeggen op het podium? Knock Out Comedy Crew is er helder in:  Je moet niet alles willen zeggen, maar we moeten wel alles kunnen zeggen. Deze avond is dus niet geschikt voor tere zieltjes of woke wappies zonder humor.

  

Met een line-up van vijf stand-up comedians (waarvan 1 MC) zetten deze boys telkens een andere line-up neer. Ze nemen gast-comedians mee naar hun shows, zowel opkomend talent als gevestigde namen. Kwaliteit staat bovenaan en er zijn altijd 2-3 vaste comedians aanwezig van de Crew. Een avond Knock Out Comedy Crew staat vooral garant voor veel lachen, onvervalste stand-up comedy, zonder rode draad.
Eten in Lewinski
Lewinski is een culinair podium. Wil je voorafgaand aan de show heerlijk en gezellig mee-eten? Dat kan! Stuur een mailtje met je naam, het aantal personen en de voorstelling waarvoor je tickets hebt naar info@lewinski.nl. Eventuele dieetwensen/allergieën kun je ook via die weg doorgeven. De keuken is op concertdagen geopend tussen 18:00 en 19:30 en de prijs van een maaltijd bedraagt €17,50 p.p. 

Wanneer:
t/m 8 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 8,50
Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse