Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Kleine Prijs van Fryslân - Finale Hiphop

Leeuwarden

Bij de Kleine Prijs van Fryslân zie je de nieuwste en meest talentvolle muziekacts van Friesland! Tijdens deze finale wordt de absolute winnaar van de categorie hiphop wordt bepaald.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Bij de Kleine Prijs van Fryslân zie je de nieuwste en meest talentvolle muziekacts van Friesland! Deze talentenwedstrijd biedt de gelegenheid om beginnende muzikanten en bands een knallend startschot aan hun carrière te geven met masterclasses, coaching en hoofdprijzen van € 1000,-. Vanuit Friesland Pop is er een landelijke vakjury samengesteld waarmee deze avond de absolute winnaar van de categorie hiphop wordt bepaald.

Tijdens de hiphop-finale van de Kleine Prijs van Fryslân zie je het allerbeste wat de nieuwe generatie rappers in huis heeft. Agressieve moshpits, rauwe lyrics of soulful samples; de mogelijkheden binnen dit genre zijn eindeloos en grenzen zijn er alleen maar om doorbroken te worden. Verwacht een avond waar creativiteit, durf en authenticiteit voorop staan! Allemaal binnen het veelzijdige genre dat hiphop heet.

Ben jij nou zelf de nieuwe hiphopsensatie die op zoek is naar meer bekendheid? Aanmelden voor de Kleine Prijs van Fryslân kan tot 4 maart!

Wanneer:
7 juli

Hier finden Sie Kleine Prijs van Fryslân - Finale Hiphop

Adresse:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse