Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Wijn spijs avond Kreeft en Oester Restaurant Lokaal op Hatsum

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Lokaal op Hatsum, Dronrijp

Vrijdag 17 maart 2023 serveren wij een avond lang gerechten met oesters en kreeft in de hoofdrol. Laat je verrassen door de verschillende smaakscharkeringen en maak er een avond van om nooit te vergeten.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Vrijdag 17 maart 2023 serveren wij een avond lang gerechten met oesters en kreeft in de hoofdrol. Laat je verrassen door de verschillende smaakscharkeringen en maak er een avond van om nooit te vergeten. Wij serveren u graag een 5-gangen diner met een glas bubbels en natuurlijk bijpassende wijnen om het af te maken.

Reserveren is gewenst: dit kan door te bellen naar 0517 – 23 1688 of via de website van Restaurant Lokaal op Hatsum. (o.v.v. Kreeft & oesters)

Waar de kreeft in vroegere tijden nog werd gezien als armeluisvoedsel, wordt deze nu gewaardeerd vanwege zijn hoge culinaire waarde. Kreeft is een kostbaar en uniek product en staat bekend vanwege zijn exquisiete er verfijnde smaak. De smaak van het vlees wordt omschreven als subtiel en zacht. Des de meer reden om aan te schuiven bij onze Kreeft & Oester avond.

Het is belangrijk om uzelf af en toe te verwennen, en wat is nou een betere manier om dit te doen dan met een lekker etentje. Maak er een avond van om nooit te vergeten en geef uzelf over in deze sfeervolle restaurants aan de heerlijke smaken. Pure Luxe met veel plezier een avond met Kreeft & oesters in de hoofdrol.

Wie heeft een reputatie als culinairste plek van Friesland, zeker op kreeft & oesters? Restaurant Lokaal op Hatsum in Dronrijp. Denk aan: heerlijke culinaire gerechten eten bij kaarslicht en een welgemeend vorstelijk gastheerschap.

Wilt u een ultieme bourgondische beleving? Dan kunt u gebruikmaken van ons arrangement in samenwerking met verschillende Bed & Breakfast. Kom vrijdag 17 maart  langs met familie, vrienden of partner en geniet. Laat u verrassen en reserveer tijdig een tafel om teleurstelling te voorkomen.

Wanneer:
t/m 17 maart

Hier finden Sie Wijn spijs avond Kreeft en Oester Restaurant Lokaal op Hatsum
Lokaal op Hatsum

Adresse:
Lokaal op Hatsum
Hatzum 13
9035 VK Dronrijp
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse